Over mij

Ode aan Zuid-Europa ♡

Hi, Ezra hier! Na mijn wereldreis wist ik het zeker: ik ben verliefd op Zuid-Europa. En ja, ik heb écht goed gezocht, maar die fijne mediterrane sfeer is nergens te evenaren. Hoe verder ik reisde, hoe meer ik het miste: de azuurblauwe zee, de cultuur, de schilderachtige straatjes en het lekkere eten.

Aan de andere kant van de wereld maakte ik het Pinterest bord ‘Mediterrenean Magic’. Terwijl ik uitkeek op de Mekong rivier, pinde ik plaatjes van gekleurde Italiaanse huisjes en olijfbomen in Zuid-Spanje. Op dat moment besef je dat je óf gek bent, óf een crush hebt op Zuid-Europa. Ik koos het laatste, en zocht een plek om die crush te uiten. Leuk dat je daar nu ook bent, welkom op Zuidgekruid! 

Zuidgekruid is mijn ode aan de mediterranee. Ik wil heel graag laten zien hoeveel moois en lekkers er ‘om de hoek’ te beleven is. Lekkers inderdaad, want als foodie ben ik tijdens mijn stedentrips en roadtrips door Zuid-Europa altijd op zoek naar lokale specialiteiten en culinaire hotspots. Ga je mee verliefd worden?

Alles opgeteld en nog lang niet uitgeteld

30

Landen bezocht over de hele aardbol

13

Roadtrips gemaakt in verschillende landen

23

Jaar reiservaring in Zuid-Europa

In een (kokos)notendop:

  • Studeerde toerisme in Breda
  • Woonde in Brussel, Boedapest, en Lissabon
  • Wilde vroeger Floortje Dessing worden
  • Kan niet leven zonder (alle soorten) kaas
  • Heeft vliegangst, en solliciteerde ooit voor stewardess
  • Grootste hobby: roadtrips maken op blote voeten

Vragen? Reach out! ツ