Gekleurde huisjes Italie Cinque Terre

Over mij

Ezra in de tuin

Hi, ik ben Ezra! Trotse member van de dertigersclub en dol op roadtrips en good food. Mijn motto: don’t go far to experience magic! En daarmee bedoel ik dat er nog zoveel moois te ontdekken valt in ons eigen Europa. Als bakermat van de klassieke oudheid en met haar wereld-beroemde keukens is Zuid-Europa, of eigenlijk de gehele Mediterranee, mijn grote liefde. En liefde gaat door de maag. Jep, ook bij vrouwen!

Die liefde voor mediterrane landen had ik altijd al, maar begon gek genoeg pas extreme vormen aan te nemen toen ik acht maanden op reis was naar alle uithoeken van de wereld. Hoe meer plekken ik bezocht, hoe meer ik me besefte dat het echt bijzonder is wat we op ons eigen continent hebben. Oude pittoreske pleintjes, sfeervolle terrassen in smalle straatjes, rotsachtige kustlijnen met goudgele stranden, overheerlijke wijnen en smaakvolle pasta’s en tapas. Wat wil een mens nog meer?! Bovendien is het ook niet voor niets dat ik er al jaren een Pinterest bord ‘Mediterranean Magic’ op na houd. Hierop bewaar ik inspirerende mediterrane afbeeldingen om regelmatig bij weg te dromen.

Zuidgekruid is mijn ode aan de Mediterrannee. En mijn creatieve plek, waar ik jou graag inspireer om het hele jaar door te genieten van dat fijne mediterrane vakantiegevoel. Op mijn blog vind je leuke routes voor roadtrips, lekkere recepten en diverse foodspots. Allemaal met een vleugje mediterrane magie!

Vaak te vinden in restaurants in Breda ⭑ Studeerde toerisme ⭑ Kan zich uren vermaken bij de kookboeken in de boekenwinkel ⭑ Heeft een voorliefde voor Italië en Italiaans eten ⭑ Kookt regelmatig vegetarisch ⭑ Vindt de arabische sfeer erg inspirerend ⭑ Droomt van een lange roadtrip door Zuid-Europa in een hippie busje ⭑

Heb je vragen? Neem gerust contact met me op!