Bounty stranden europa

Over mij

Ezra in de tuin

Hi, ik ben Ezra. Deze bourgondische brabo staat liever in de rij voor een lekkere pizza dan voor het Colosseum. Op reis proef ik graag andere culturen, lekker eten en goede cocktails. Een foodlover met passie voor schrijven en liefde voor mediterrane landen bleek een goed recept. Met die ingrediënten begon ik in juni 2019 mijn blog, die jij nu gevonden hebt. Leuk dat je er bent en welkom bij Zuidgekruid!

Waar mijn crush op het zonnige zuiden vandaan komt? Die was er eigenlijk altijd al, maar begon pas extreme vormen aan te nemen toen ik een wereldreis maakte. Hoe verder ik reisde, hoe meer ik me besefte dat het echt bijzonder is wat we in ons eigen Europa hebben. De oude pittoreske pleinen met sfeervolle terrasjes waar je geniet van ‘s werelds beroemdste keukens zijn echt nergens te evenaren.

Zuidgekruid is mijn ode aan de mediterranee en nét iets daarbuiten. Op mijn blog vind je smaakvolle trips op maximaal 5 uur vliegen vanaf Nederland. Ook in het zuiden van ons eigen land ontdek ik foodspots met een lekkere summervibe en haal ik het zonnetje in huis met zomerse recepten, geïnspireerd op al het lekkers wat ik op reis tegenkom.

Wil je meer weten over mij of heb je andere vragen of opmerkingen? Laat gerust een berichtje achter via de socials of het contactformulier hieronder.