Top 5 meest gelezen artikelen van 2019

Hi December, it’s you again. Het einde van jaar heeft altijd iets bijzonders vind ik. De tijd van top zoveel lijstjes, aftellen, terugblikken en vooruitkijken. Ik blik terug op een leuk en spannend blogjaar. Deze zomer ging eindelijk mijn website Zuidgekruid live! Sindsdien post ik gemiddeld een keer per week een artikel over food en travel in het zonnige Zuid-Europa en de rest van de mediterranee. In totaal staan er nu 28 artikelen online, variërend van recepten tot road trips. En volgend jaar kun je er uiteraard nog veel meer verwachten.

Weet jij al welke zonnige tripjes jij in 2020 gaat maken? Check hier de meestgelezen artikelen van Zuidgekruid voor leuke inspiratie.

1. Road trip Zuid-Spanje

2. Roadtrip Sardinië

3. Roadtrip Marokko

4. Foodtour Sevilla

5. Foodies op Zakynthos

Ezra Dijck

Hi, ik ben Ezra. Als echte foodie sta ik liever in de rij voor een pizza dan voor het Colosseum. Op reis proef ik graag andere culturen, lekker eten en goede cocktails. En daarvoor hoef je helemaal niet ver! Op Zuidgekruid inspireer ik je met smaakvolle trips naar het zonnige zuiden, op max. 5 uur vliegen.

Bekijk blogs

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *